+46 70 3745910 borgeflon@gmail.com
Borgeflons JL Ritti
Borgeflons DR Zaga

I helgen har flera Borgeflons hundar lyckats, jag är så glad och stolt.
I Bruksvallarna startade jag min egen unghund Fjellrypas RF Zonya av Norge, uppfödare John Arvid Grande. Jag vill bara säga wowh… Vilken hund hon kommer att bli när allt faller på plats. Precis fyllda ett år så lyckades vi ta en 2 UKL.

Ulf Boström kom upp till Bruksvallarna och startade Borgeflons MP X-Ray, det resulterade i en 2:a ÖKL Stort grattis!!!

Jörgen Anderssons Borgeflons DR Zaga har under hösten gått från klarhet till klarhet. De debuterade i NNFKs segrarklass i Bruksvallarna med bravur, 3 SKL med CK. Mycket bra gjort. Stort Grattis.

Jag har fått med mig att Borgeflons JL Ritti och Ronny Remvang startat på fält i Norge och fått 3 VK i kval och 4 VK i final, på samma prov startade även Omid Ashtari med Borgeflons PP Vilgot och de fick ett 3:e pris i AK. Stort grattis till er.

Borgeflons MP X-ray